Sunday, June 24, 2007

somn in Gradina Botanica


Salut!

A fost o zi frumoasa azi dar foarte calduroasa. De caldura m-am refugiat cu mami si tati in Gradina Botanica unde ne-am intalnit cu Victor. E un baiat tare simpatic. A inceput sa povesteasca insa eu am adormit repede. Nici el nu a rezistat prea mult. Si asa am dormit amandoi in Gradina Botanica.
Pa!



Monday, June 18, 2007

la bunici



Salutare!


Ieri am fost la bunica de la Lupsa. Am vrut sa-i facem bunicii o surpriza si am reusit. Ea avea serbarea de sfarsit de an scolar si nu se astepta sa mergem pe acolo. Cand am intrat in sala de clasa nu a mai stiut ce sa spuna. A si uitat ce poezii trebuie sa mai spuna copiii si care e ordinea spectacolului. M-au aplaudat toti copiii cand am intrat si apoi m-am uitat impreuna cu mami si tati la serbare. Mi-am facut si poza cu copiii de acolo.


Ce m-am mai distrat, da si ce m-am obosit. Toata ziua am umblat pe afara. E asa frumos sa te plimbi prin iarba.Si ce de animale am mai vazut: porcul, vaca, gainile si catelul.

E frumos acasa la bunicii mei.

Pa




Tuesday, June 12, 2007

La 1 an si 3 luni - vizita la medic

Parintii m-au dus la medicul de familie. M-am speriat un pic cand am vazut-o pe Dna asistenta. Nu am uitat inca vaccinurile pe care mi le-a facut. Insa de data asta am scapat. A fost doar o simpla consultatie. Totusi am plans un pic sa le arat cine e seful.
Dna Doctor a spus ca stau bine. Acum am 11,8 kg si 82 cm.
Sunt mare.

Monday, June 11, 2007

am si site: www.alexiabucsa.go.ro


Ma puteti admira si pe site-ul meu :
www.alexiabucsa.go.ro
Acum nu sunt foarte multe poze, dar prin grija lui Ovi (administatorul site-ului si prietenul matusii mele, Aca, (sau invers)) in curand vor fi si mai multe.

Pa

Mi-am facut blog


Salut,

Iata ca am intrat si eu in lumea virtuala.

Eu sunt Alexia Laura Bucsa si azi am implinit 1 an si 3 luni.

Sper sa ma descurc pe aici.

Pentru inceput indrumatorul meu va fi tata asa ca daca ceva nu va place va rog dati vina pe el.

Oricum, sunt sigur ca vom face o echipa buna.
Pa